Kakaowe ptysie z kruszonką to deser z charakterem. W środku znajdziesz kwaskowatą frużelinę z czarnej porzeczki i krem chałwowy.
Tag: walentynki
To wyjątkowa bombonierka. Rozbij czekoladowe serce i odkryj niespodziankę. Może będą nią trufle-michałki? A może pierścionek zaręczynowy?
Podłużne, kakaowe tartaletki, ultra czekoladowe wnętrze oraz krem hibiskusowy kuszą smakiem i niezwykłą formą.
Hit internetu! Nazywany różnie – przewrócony tort, Arch Cake, Top Forward Cake czy Portal Cake. To tort, który z pewnością zrobi wrażenie.
Mini Pavlove z lemon curdem to obowiązkowa pozycja na każdym przyjęciu. Kwaskowaty krem świetnie przełamuje słodycz bezy. Wypróbuj koniecznie!
Czekoladowo-wiśniowe monoporcje to idealna propozycja dla wszystkich miłośników klasycznego połączenia czekolady i wiśni. Wypróbuj koniecznie!
Paris Brest to ciasto ptysiowe w kształcie koła, wypełnione po brzegi przepysznym kremem czekoladowo-orzechowym. Wypróbuj koniecznie!
Monoporcje to bardzo efektowne desery, ale jednocześnie bardzo łatwe w przygotowaniu. Przekonaj się i przygotuj te super łatwe truskawkowe deserki.
Lukrowane ciasteczka maślane to idealny pomysł na prezent dla bliskiej osoby. Takie kruche serduszko wyraża więcej niż 1000 słów.