To seria postów i rolek uczących pracy z czekoladą od podstaw. Opowiadamy czym czekolada różni się od wyrobów czekoladopodobnych, jak rozpoznać dobrą czekoladą, po co ją temperować i jak to robić, jakich narzędzi używać itp. Tematy powstają w oparciu o najczęściej pojawiające się pytania naszych obserwatorek.

Wpisy publikujemy w 1. i 3. piątek miesiąca na naszym instagramie. Klikając w zdjęcia poniżej zostaniesz przeniesiona na Instagram.

Jeśli wpisy okażą się dla Ciebie przydatne to udostępnij je, proszę. Może komuś jeszcze ta wiedza się przyda? 🙂

czy można temperować czekoladę w upały?Jaki termometr do czekolady wybrać?jaką miskę wybrać do temperowania?jak odróżnić czekoladę od wyrobów czekoladopodobnych?

Zapisz się na newsletter!

Otrzymasz dostęp do nowych wpisów przed ich oficjalną premierą.

Już nic Cię nie ominie. :)

Po zapisie wyślemy do Ciebie darmowy ebook "Tort od podstaw"!