To nasza cotygodniowa seria wpisów na temat pieczenia i cukiernictwa. Opowiadamy dlaczego ciasto rośnie, jak sprawdzić temperaturę w piekarniku (bez termometru) czy jak ubić pianę. Jeśli lubisz wiedzieć nie tylko jak coś zrobić, ale też dlaczego stosuje się właśnie taką technikę, to te treści są dla Ciebie. 🙂
Wpisy publikujemy w każdy piątek na naszym facebooku. Klikając w zdjęcia poniżej zostaniesz przeniesiona na FB.
Jeśli wpisy okażą się dla Ciebie przydatne to udostępnij je, proszę. Może komuś jeszcze ta wiedza się przyda? 🙂
Zapisz się na newsletter Cakeit.pl, a w prezencie otrzymasz ebook "Jak działa pieczenie?", z którego dowiesz się między innymi dlaczego ciasto trzeba mieszać w jedną stronę, po co przesiewać mąkę i jak uniknąć zakalca.
Wszystko stanie się jasne. 🙂
Otrzymasz dostęp do nowych wpisów przed ich oficjalną premierą.
Już nic Cię nie ominie. :)
Po zapisie wyślemy do Ciebie darmowy ebook "Jak działa pieczenie?"!