 
			
		Dyniowe donuty to mięciutkie i puszyste ciasto z dodatkiem puree z dyni i cynamonu. Idealne nie tylko na Halloween.
 
			
		Dyniowe donuty to mięciutkie i puszyste ciasto z dodatkiem puree z dyni i cynamonu. Idealne nie tylko na Halloween.
 
			
		W tutorialu na leśny tort znajdziesz opis przygotowania czekoladowej kory, jadalnego mchu i bezowych grzybków. Zajrzyj koniecznie
 
			
		Kubek z czekolady wypełniony kawowym i czekoladowo-likierowym kremem to idealny deser na spokojne sobotnie popołudnie. Monoporcja stworzona dla miłośników kawy.
 
			
		Mini Pavlove z lemon curdem to obowiązkowa pozycja na każdym przyjęciu. Kwaskowaty krem świetnie przełamuje słodycz bezy. Wypróbuj koniecznie!
 
			
		Czekoladowo-wiśniowe monoporcje to idealna propozycja dla wszystkich miłośników klasycznego połączenia czekolady i wiśni. Wypróbuj koniecznie!
 
			
		Paris Brest to ciasto ptysiowe w kształcie koła, wypełnione po brzegi przepysznym kremem czekoladowo-orzechowym. Wypróbuj koniecznie!
 
			
		Dyniowe cake pops czyli ciasteczkowe lizaki na patyku. Zaskakują formą, a do tego rewelacyjnie smakują. Idealny deser nie tylko na Halloween.
 
			
		Delikatna, mięciutka i bardzo aromatyczna rolada z kremem dyniowym ozdobiona wzorem w dynie. Idealna propozycja na Halloween, ale również na zwykłe jesienne dni.