Magdalenki to francuskie biszkopciki w oryginalnym kształcie. Przygotuj cytrynowe magdalenki w czekoladzie ruby lub kakaowe w deserowej czekoladzie.
Tag: jesienne
Tartaletki cytrynowe to idealne połączenie kruchego ciasta, kwasowości lemon curdu oraz słodyczy białej czekolady i bezy włoskiej.
Monoporcje dynie to idealny jesienny deser – znajdziesz w nim dużo czekolady i orzechów oraz przepyszny mus karmelowy.
Urocze koszyczki z ciasta parzonego to klasyczna szarlotka zamknięta w ptysiu z kruszonką. Zaskakujący i pyszny deser na jesienne popołudnia.
Ten deser zaskoczy Twoich gości. Przewrócone tartaletki śliwkowo-czekoladowe to wyjątkowy wygląd połączony z doskonałym smakiem. Wypróbuj!
Kawowy torcik pokryty zamszem i polewą lustrzaną zrobi wrażenie na Twoich gościach.
Podłużne, kakaowe tartaletki, ultra czekoladowe wnętrze oraz krem hibiskusowy kuszą smakiem i niezwykłą formą.
Dyniowe donuty to mięciutkie i puszyste ciasto z dodatkiem puree z dyni i cynamonu. Idealne nie tylko na Halloween.
W tutorialu na leśny tort znajdziesz opis przygotowania czekoladowej kory, jadalnego mchu i bezowych grzybków. Zajrzyj koniecznie