Podłużne, kakaowe tartaletki, ultra czekoladowe wnętrze oraz krem hibiskusowy kuszą smakiem i niezwykłą formą.
Tag: jesienne
Dyniowe donuty to mięciutkie i puszyste ciasto z dodatkiem puree z dyni i cynamonu. Idealne nie tylko na Halloween.
W tutorialu na leśny tort znajdziesz opis przygotowania czekoladowej kory, jadalnego mchu i bezowych grzybków. Zajrzyj koniecznie
Kubek z czekolady wypełniony kawowym i czekoladowo-likierowym kremem to idealny deser na spokojne sobotnie popołudnie. Monoporcja stworzona dla miłośników kawy.
Mini Pavlove z lemon curdem to obowiązkowa pozycja na każdym przyjęciu. Kwaskowaty krem świetnie przełamuje słodycz bezy. Wypróbuj koniecznie!
Czekoladowo-wiśniowe monoporcje to idealna propozycja dla wszystkich miłośników klasycznego połączenia czekolady i wiśni. Wypróbuj koniecznie!
Paris Brest to ciasto ptysiowe w kształcie koła, wypełnione po brzegi przepysznym kremem czekoladowo-orzechowym. Wypróbuj koniecznie!
Dyniowe cake pops czyli ciasteczkowe lizaki na patyku. Zaskakują formą, a do tego rewelacyjnie smakują. Idealny deser nie tylko na Halloween.
Delikatna, mięciutka i bardzo aromatyczna rolada z kremem dyniowym ozdobiona wzorem w dynie. Idealna propozycja na Halloween, ale również na zwykłe jesienne dni.