Monoporcje z kawowym kremem namelaka, kremem karmelowym na mascarpone, biszkoptami nasączonymi kawą i konfiturą porzeczkową. Pycha!
Tag: jesienne
Nowoczesna tarta laskowa z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocher to propozycja Wiktorii Kilar dla fanów orzechów.
Obłędna tarta, której przygotowanie zajmuje kilka minut. Cookie dough z masłem orzechowym to przepyszna masa, której musisz spróbować!
Magdalenki to francuskie biszkopciki w oryginalnym kształcie. Przygotuj cytrynowe magdalenki w czekoladzie ruby lub kakaowe w deserowej czekoladzie.
Tartaletki cytrynowe to idealne połączenie kruchego ciasta, kwasowości lemon curdu oraz słodyczy białej czekolady i bezy włoskiej.
Monoporcje dynie to idealny jesienny deser – znajdziesz w nim dużo czekolady i orzechów oraz przepyszny mus karmelowy.
Urocze koszyczki z ciasta parzonego to klasyczna szarlotka zamknięta w ptysiu z kruszonką. Zaskakujący i pyszny deser na jesienne popołudnia.
Ten deser zaskoczy Twoich gości. Przewrócone tartaletki śliwkowo-czekoladowe to wyjątkowy wygląd połączony z doskonałym smakiem. Wypróbuj!
Kawowy torcik pokryty zamszem i polewą lustrzaną zrobi wrażenie na Twoich gościach.