 
			
		Kruche maślane ciasto, chrupiąca masa orzechowa oraz mocno malinowy krem – deser idealny dla każdego miłośnika pistacji.
 
			
		Kruche maślane ciasto, chrupiąca masa orzechowa oraz mocno malinowy krem – deser idealny dla każdego miłośnika pistacji.
 
			
		Mięciutkie, mocno czekoladowe ciasto idealnie komponuje się z kwaskowatym kremem na bazie lemon curdu. To najlepsze czekoladowe babeczki ever!
 
			
		Malinowa chmurka to taki deser-pewniak. Każdy ją uwielbia, a przygotowana w formie tartaletek robi ogromne wrażenie. Spróbuj koniecznie!
 
			
		Wegańska mini Pavlova – słodka i chrupiąca z zewnątrz, natomiast ciągnąca w środku. Świetnie smakuje ze śmietanką kokosową i ulubionymi owocami.
 
			
		Kakaowe ptysie z kruszonką to deser z charakterem. W środku znajdziesz kwaskowatą frużelinę z czarnej porzeczki i krem chałwowy.
 
			
		To wyjątkowa bombonierka. Rozbij czekoladowe serce i odkryj niespodziankę. Może będą nią trufle-michałki? A może pierścionek zaręczynowy?
 
			
		Podłużne, kakaowe tartaletki, ultra czekoladowe wnętrze oraz krem hibiskusowy kuszą smakiem i niezwykłą formą.