
Przygotuj w te Święta ptysie, które wyglądem przypominają mandarynki! Nadziane zaś są najlepszym kremem kokosowym i pomarańczami.
Przygotuj w te Święta ptysie, które wyglądem przypominają mandarynki! Nadziane zaś są najlepszym kremem kokosowym i pomarańczami.
Migdałowy tort dacquoise z kremem czekoladowym i wiśniami z amaretto idealnie sprawdzi się podczas ważnych uroczystości.
Aromatyczne, kruche spody, intensywnie orzechowa pralina, soczyste gruszki oraz waniliowy krem budyniowy to niezwykle smaczne połączenie.
Egzotyczny tort bezowy to trzy idealnie pasujące do siebie elementy: beza, krem kokosowy oraz curd mango-marakuja.
Klasyczny deser w nowej odsłonie. Monoporcje delicje to deser, który znasz od dzieciństwa, tylko, że teraz smakuje i wygląda jeszcze lepiej.
Magdalenki to francuskie biszkopciki w oryginalnym kształcie. Przygotuj cytrynowe magdalenki w czekoladzie ruby lub kakaowe w deserowej czekoladzie.
Tabliczki czekolady z aromatycznymi pierniczkami i świąteczną posypką to idealny pomysł na samodzielne przygotowanie prezentu dla bliskich.
Idealne makaroniki to marzenie niejednego cukiernika. Jak je upiec? Przeczytaj szczegółowy tutorial napisany przez makaronikową ekspertkę.