Czekoladowe bomby to HIT internetu. Rozpuszczają się w kontakcie z gorącym mlekiem, a schowane wewnątrz pianki wyskakują. To niezła zabawa! A jaka smaczna!
Tag: babcia
W tutorialu na leśny tort znajdziesz opis przygotowania czekoladowej kory, jadalnego mchu i bezowych grzybków. Zajrzyj koniecznie
Kubek z czekolady wypełniony kawowym i czekoladowo-likierowym kremem to idealny deser na spokojne sobotnie popołudnie. Monoporcja stworzona dla miłośników kawy.
Mini Pavlove z lemon curdem to obowiązkowa pozycja na każdym przyjęciu. Kwaskowaty krem świetnie przełamuje słodycz bezy. Wypróbuj koniecznie!
Czekoladowo-wiśniowe monoporcje to idealna propozycja dla wszystkich miłośników klasycznego połączenia czekolady i wiśni. Wypróbuj koniecznie!
Geometryczne cakesicles czyli serniczki z malinami, zamknięte w czekoladowej skorupce będą ozdobą każdego słodkiego stołu.
Pokażę Ci jak łatwo i szybko przygotować piękne kwiaty z papieru waflowego, które ozdobią Twój tort. Koniecznie przeczytaj mój tutorial.
Tort bezowy czyli dwa słodkie blaty bezowe przełożone kwaskowatym kremem hibiskusowym i frużeliną z rabarbaru to fenomenalne połączenie.
Paris Brest to ciasto ptysiowe w kształcie koła, wypełnione po brzegi przepysznym kremem czekoladowo-orzechowym. Wypróbuj koniecznie!