 
			
		Nowoczesna tarta laskowa z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocher to propozycja Wiktorii Kilar dla fanów orzechów.
 
			
		Nowoczesna tarta laskowa z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocher to propozycja Wiktorii Kilar dla fanów orzechów.
 
			
		Obłędna tarta, której przygotowanie zajmuje kilka minut. Cookie dough z masłem orzechowym to przepyszna masa, której musisz spróbować!
 
			
		Magdalenki to francuskie biszkopciki w oryginalnym kształcie. Przygotuj cytrynowe magdalenki w czekoladzie ruby lub kakaowe w deserowej czekoladzie.
 
			
		Tartaletki cytrynowe to idealne połączenie kruchego ciasta, kwasowości lemon curdu oraz słodyczy białej czekolady i bezy włoskiej.
 
			
		Monoporcje dynie to idealny jesienny deser – znajdziesz w nim dużo czekolady i orzechów oraz przepyszny mus karmelowy.
 
			
		Urocze koszyczki z ciasta parzonego to klasyczna szarlotka zamknięta w ptysiu z kruszonką. Zaskakujący i pyszny deser na jesienne popołudnia.
 
			
		Ten deser zaskoczy Twoich gości. Przewrócone tartaletki śliwkowo-czekoladowe to wyjątkowy wygląd połączony z doskonałym smakiem. Wypróbuj!