
Tort bezowy czyli dwa słodkie blaty bezowe przełożone kwaskowatym kremem hibiskusowym i frużeliną z rabarbaru to fenomenalne połączenie.
Tort bezowy czyli dwa słodkie blaty bezowe przełożone kwaskowatym kremem hibiskusowym i frużeliną z rabarbaru to fenomenalne połączenie.
Tradycyjne biskwity to ciasto biszkoptowe wypełnione bitą śmietaną. Moja wersja jest nieco inna – smaczniejsza od oryginału. Do tego te miśki są urocze!
Monoporcje to bardzo efektowne desery, ale jednocześnie bardzo łatwe w przygotowaniu. Przekonaj się i przygotuj te super łatwe truskawkowe deserki.
Tartaletki wypełnione orzeźwiającym i kwaskowatym kremem cytrynowo – miętowym. A wszystko to udekorowane owocami lata, których teraz jest pod dostatkiem.
Number cake czyli dwa kruche blaty przełożone aromatycznym kremem waniliowym. Torcik w kształcie serca zachwyca nie tylko smakiem ale i wyglądem.
Pavlova nie bez powodu nazywana jest „królową bez”. Prawidłowo przygotowana, jest jednym z najwspanialszych deserów na świecie!