
Świąteczny number cake to dwa kruche, korzenne blaty w kształcie choinki, delikatny krem twarożkowy oraz konfitura z żurawiny. Co powiesz na taką choinkę?
Świąteczny number cake to dwa kruche, korzenne blaty w kształcie choinki, delikatny krem twarożkowy oraz konfitura z żurawiny. Co powiesz na taką choinkę?
Monoporcja bombka to świąteczny deser z czekoladowo-cynamonowym kremem i frużeliną wiśniową, ułożony na kruchym korzennym ciastku. Pycha!
Czekoladowe bomby to HIT internetu. Rozpuszczają się w kontakcie z gorącym mlekiem, a schowane wewnątrz pianki wyskakują. To niezła zabawa! A jaka smaczna!
Paris Brest to ciasto ptysiowe w kształcie koła, wypełnione po brzegi przepysznym kremem czekoladowo-orzechowym. Wypróbuj koniecznie!
Mus czekoladowy i pomarańczowa żelka stanowią idealne połączenie, a polewa lustrzana sprawia, że ciasto musowe prezentuje się niezwykle elegancko.
Co powiesz na takie bezowe wieńce? Czyż nie są urocze? Zajrzyj do wpisu i sprawdź jak za pomocą tylki sułtańskiej przygotować takie beziki.
Świąteczne monoporcje wypełnione musem pierniczkowym, nadzieniem śliwkowym i oblane czekoladą. Desery w kształcie reniferów to świetny pomysł na święta!
Jeżeli chcesz zaskoczyć bliskich niebanalnym prezentem, a do tego własnoręcznie zrobionym, to przeczytaj jak zrobić lukrowane puzzle z piernika.