 
			
		Tartaletki crème brûlée, mimo słodkiego kremu z białą czekoladą, są niezwykle orzeźwiające. To dzięki rześkiej warstwie z malin i mięty.
 
			
		Tartaletki crème brûlée, mimo słodkiego kremu z białą czekoladą, są niezwykle orzeźwiające. To dzięki rześkiej warstwie z malin i mięty.
 
			
		Monoporcje z kawowym kremem namelaka, kremem karmelowym na mascarpone, biszkoptami nasączonymi kawą i konfiturą porzeczkową. Pycha!
 
			
		Poznaj tajniki polewy lustrzanej (mirror glaze) i twórz zachwycające desery. Ekspertka Sylwia Grodzka-Haba dzieli się swoją wiedzą o glejzie.
 
			
		Zaskocz swoich gości kanapkami bezowymi z kremem pistacjowym i truskawkami. Gwarantuję, że będą zadowoleni.
 
			
		Sprawdź jak przygotować kokosowe cake pops w kształcie króliczków czy kurczaczków, które idealnie będą pasowały do świątecznego stołu.
 
			
		Nowoczesne wydanie mazurka zrobi wrażenie na Twoich gościach. Połączenie aksamitnego kremu ajerkoniakowego i porzeczek jest doskonałe.
 
			
		Zaskocz swoją Walentynkę i przygotuj te urocze mini torciki red velvet cake z kremem twarożkowym oraz dekoracją z temperowanej czekolady.
 
			
		Tabliczki czekolady z aromatycznymi pierniczkami i świąteczną posypką to idealny pomysł na samodzielne przygotowanie prezentu dla bliskich.