Tartaletki crème brûlée z malinami i miętą - przepis i tutorial

Tartaletki crème brûlée
z malinami i miętą

Jak zrobić tort z arbuza? Owocowy tort nie tylko dla dzieci!

Tort z arbuza
Owocowy tort nie tylko dla dzieci!

Tort bezowy z kremem hibiskusowym
i frużeliną z rabarbaru

Ciepłe lody w 3 smakach - porzeczka, malina, cytryna

Ciepłe lody w 3 smakach
porzeczka, cytryna, malina

Smaki dzieciństwa - tarta kwaśna śmietana i truskawki

Tarta smaki dzieciństwa
z truskawkami i panna cottą kwaśna śmietana

Rolada bezowa z kremem limonkowym i bazylią

Rolada bezowa
z kremem bezowym i limonką

Pistacjowe tiramisu - przepis, który pokochasz!

Pistacjowe tiramisu
przepis, który pokochasz!

Kanapki bezowe z kremem pistacjowym i truskawkami

Kanapki bezowe
z kremem pistacjowym i konfiturą truskawkową

Wilgotna babka kokosowa z serkiem kremowym i czekoladą

Wilgotna babka kokosowa
z serkiem kremowym i czekoladą

Ptysie serduszka z porzeczkową pianką

Ptysie serduszka
z porzeczkową pianką

Skrzynka z truskawkami - czekoladowy sernik z galaretką

Skrzynka z truskawkami
czekoladowy sernik z galaretką

Odlotowy tort z balonami - oryginalna dekoracja z papieru waflowego

Odlotowy tort z balonami
Oryginalna dekoracja z papieru waflowego

Walentynkowy Bento Cake z musem truskawkowym i żelką prosecco

Bento Cake
z musem truskawkowym i żelką prosecco

Babeczki brownie, czekoladowy krem z chilli i... (wybierz sama!)

Babeczki brownie, czekoladowy krem z chilli i…
dodatki wybierz sama (masz 3 opcje!)

Wegańskie piernikowe tartaletki orzechowe ze śliwkami - Marta Rietz

Wegańskie piernikowe tartaletki orzechowe ze śliwkami
wspaniały deser, który nie smakuje jak wegański

Migdałowy tort dacquoise z kremem czekoladowym i wiśniami z amaretto

Tort dacquoise
z kremem czekoladowym i wiśniami z amaretto

Poradnik prezentowy dla torciar i cukierniczek - ebook Cakeit.pl

Pobierz darmowy ebook “Poradnik prezentowy dla cukierniczek”
59 propozycji prezentów + słodkie upominki DIY

6 książek cukierniczych dla ambitnych cukierniczek. Recenzje.

6 książek cukierniczych dla ambitnych cukierniczek
Sprawdź która książka będzie idealna dla Ciebie.

czekoladowe kubki kawy link w bio

Czekoladowy kubek kawy
czekoladowo-kawowa monoporcja z likierem

Monoporcje dynie z musem karmelowym, brownie i orzechową praliną

Monoporcje dynie
z musem karmelowym, brownie i praliną orzechową

Obłędne monoporcje tiramisu - kawa/karmel/porzeczka

Obłędne monoporcje tiramisu
Namelaka kawowa, krem karmel/mascarpone, biszkopciki nasączone kawą i konfitura porzeczkowa.

Tort snickers – karmel i orzeszki ziemne – Ada Lal (Ptiszu)

Tort Snickers – Ada Lal (Ptiszu)
Biszkopt z orzechami ziemnymi, krem orzechowy, karmel, kremu o smaku solonego karmelu i orzeszki. Poezja!

Korzenna rolada dyniowa ze wzorem - jesienny deser na Halloween

Korzenna rolada dyniowa ze wzorem
Ciasto korzenne, dyniowy krem cynamonowy i powidła śliwnkowe

Wszystko o mirror glaze (polewa lustrzana) - Sylwia Grodzka-Haba (Pani Foremka)

Wszystko o mirror glaze (polewa lustrzana)
przepis + odpowiedzi na najczęstrze pytania

Tartaletki (mini tarty) z kremem cytrynowym, jagodami i bezikami

Mini tarty z kremem cytrynowym, jagodami i bezikami
letnie orzeźwienie na kruchym ciasteczku

tarta cookie dough bez pieczenia z masłem orzechowym, bananami i czekoladą

Tarta cookie dough bez pieczenia
Masło orzechowe, ganache czekoladowe i banany

Donuty z cookie dough - przepis na jadalne surowe ciasto

Donuty z cookie dough
Przepis na jadalne surowe ciasto

Kakaowe ptysie chałwa – porzeczka
musisz ich spróbować!

Porzeczkowy torcik musowy z pieczonym kremem czekoladowym

Porzeczkowy torcik musowy
z pieczonym kremem czekoladowym

Separatory do tortów - wszystko co musisz wiedzieć (ChocoLover)

Separatory do tortów
wszystko co musisz wiedzieć

Najlepsze ebooki cukiernicze – sprawdź co warto kupić

Najlepsze ebooki cukiernicze
sprawdź co warto kupić

Ozdoby z papieru ryżowego na tort – rice paper sails

Ozdoby z papieru ryżowego na tort
dowiedz się jak je zrobić

Tarta laskowa z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocher (Wiktoriis)

Tarta laskowa
z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocherpatyku

Egzotyczny tort bezowy z kremem kokosowym i curdem mango-marakuja

Egzotyczny tort bezowy
z kremem kokosowym i curdem mango-marakuja

cakesicles bounty czyli kokosowy batonik w deserowej czekoladzie na patyku

Cakesicles bounty
Kokosowy batonik w czekoladzie na patyku

pobierz darmowy ebook TORT od podstaw Cakeit.pl

Zapisz się na newsletter
Odbierz darmowy ebook “Tort pod podstaw”

Tortowanie – podstawowe narzędzia
Sprawdź co warto kupić a czego nie

Jak złożyć idealnie prosty tort?

Jak złożyć idealnie prosty tort?
Tutorial krok po kroku.

Deser w kształcie choinki - przepis na idealny sernik pistacjowy

Idealny sernik pistacjowy
Prosty i pyszny

Monoporcje delicje - lepsze od oryginału! Przepis i tutorial

Monoporcje delicje
Lepsze od oryginału!

Tutorial tort origami cake.

Origami Cake
Tutorial krok po kroku

Jadalny brokat z żelatyny czyli błyszcząca ozdoba tortu. Tutorial

Jadalny brokat z żelatyny
Błyszcząca ozdoba tortu

Tutorial jadalne cekiny z żelatyny - błyszcząca ozdoba tortu

Jadalne cekiny z żelatyny
Zaszalej z dekoracją!

Tartaletki cytrynowe z lemon curd, białą czekoladą i bezą włoską

Tartaletki cytrynowe
z lemon curd, białą czekoladą i bezą włoską

Jak działa pieczenie? Co to jest ganche?

Rozpustne kruche mini tarty
Solony karmel i czekolada!

Jak upiec idealne makaroniki? Makaroniki czekoladowo-laskowe Julii Jackiewicz

Jak upiec idealne makaroniki?
Makaroniki czekoladowo-laskowe Julii Jackiewicz

Musowy torcik kawowy pokryty polewą lustrzaną i zamszem jadalnym

Musowy torcik kawowy
Pokryty polewą i zamszem jadalnym

Idealna Pavlova – jak ją zrobić? Wszystko co musisz wiedzieć.

Przepis na idealną bezę Pavlovą
przepis i wszystko co musisz wiedzieć

Jak robić ładne zdjęcia deserów? Radzi Justyna Porowska fot.Justyna Porowska

Jak robić ładne zdjęcia deserów?
Radzi Justyna Porowska

Zestawy akcesoriów do pieczenia i tortowania
Użyj kuponu “cakeitpl” żeby zapłacić mniej

logo cakeit.pl

Blog Cakeit.pl
Odwiedź nas i poznaj nowe przepisy i techniki

 

Zapisz się na newsletter!

Otrzymasz dostęp do nowych wpisów przed ich oficjalną premierą.

Już nic Cię nie ominie. :)

Po zapisie wyślemy do Ciebie darmowy ebook "Tort od podstaw"!