
Milionerskie brownie dubajskie
w 2 smakach – pistacjowe lub laskowe

Jak zrobić bezy sułtańskie
czyli okrągłe bezy z dziurką?

Ptysie pina colada
z kremem kokosowym i karmelizowanym ananasem

Cookie pizza w 3 smakach
pistacja / malina, orzech laskowy / karmel, orzech ziemny / czekolada

Miodownik z sernikiem kawowym
i wiśniami

Bûche de Noël
Świąteczna rolada w kształcie pnia drzewa

Monoporcja szarlotka
z karmelem cynamonowym, kremem diplomat i kruszonką

Monoporcja financier
kawa, śliwka, prażony słonecznik

Monoporcje dynie
z musem karmelowym, brownie i praliną orzechową

Ptysie z kruszonką
kremem fistaszkowym i malinami

Monoporcje czekolada / wiśnie / joconde 2.0
biszkopt ze wzorem

Tartaletki pistacjowe z kremem malinowym
piękne i pyszne

Tartaletki crème brûlée
z malinami i miętą

Tort bezowy z kremem hibiskusowym
i frużeliną z rabarbaru

Ciepłe lody w 3 smakach
porzeczka, cytryna, malina

Kokosowo-truskawkowy deser
w pucharku

Rolada bezowa
z kremem bezowym i limonką

Pistacjowe tiramisu
przepis, który pokochasz!

Kanapki bezowe
z kremem pistacjowym i konfiturą truskawkową

Ptysie serduszka
z porzeczkową pianką

Skrzynka z truskawkami
czekoladowy sernik z galaretką

Odlotowy tort z balonami
Oryginalna dekoracja z papieru waflowego

Bento Cake
z musem truskawkowym i żelką prosecco

Babeczki brownie, czekoladowy krem z chilli i…
dodatki wybierz sama (masz 3 opcje!)

Najlepszy domowy brokat jadalny
test 9 przepisów

Wegańskie piernikowe tartaletki orzechowe ze śliwkami
wspaniały deser, który nie smakuje jak wegański

Tort dacquoise
z kremem czekoladowym i wiśniami z amaretto

Pobierz darmowy ebook “Poradnik prezentowy dla cukierniczek”
59 propozycji prezentów + słodkie upominki DIY

6 książek cukierniczych dla ambitnych cukierniczek
Sprawdź która książka będzie idealna dla Ciebie.

Czekoladowy kubek kawy
czekoladowo-kawowa monoporcja z likierem

Obłędne monoporcje tiramisu
Namelaka kawowa, krem karmel/mascarpone, biszkopciki nasączone kawą i konfitura porzeczkowa.

Tort Snickers – Ada Lal (Ptiszu)
Biszkopt z orzechami ziemnymi, krem orzechowy, karmel, kremu o smaku solonego karmelu i orzeszki. Poezja!

Wszystko o mirror glaze (polewa lustrzana)
przepis + odpowiedzi na najczęstrze pytania

Mini tarty z kremem cytrynowym, jagodami i bezikami
letnie orzeźwienie na kruchym ciasteczku

Tarta cookie dough bez pieczenia
Masło orzechowe, ganache czekoladowe i banany

Donuty z cookie dough
Przepis na jadalne surowe ciasto

Kakaowe ptysie chałwa – porzeczka
musisz ich spróbować!

Porzeczkowy torcik musowy
z pieczonym kremem czekoladowym

Separatory do tortów
wszystko co musisz wiedzieć

Najlepsze ebooki cukiernicze
sprawdź co warto kupić

Ozdoby z papieru ryżowego na tort
dowiedz się jak je zrobić

Tarta laskowa
z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocherpatyku

Egzotyczny tort bezowy
z kremem kokosowym i curdem mango-marakuja

Cakesicles bounty
Kokosowy batonik w czekoladzie na patyku

Zapisz się na newsletter
Odbierz darmowy ebook “Tort pod podstaw”

Tortowanie – podstawowe narzędzia
Sprawdź co warto kupić a czego nie

Jak złożyć idealnie prosty tort?
Tutorial krok po kroku.

Idealny sernik pistacjowy
Prosty i pyszny

Czekoladowo-wiśniowe monoporcje
na kruchym spodzie

Monoporcje delicje
Lepsze od oryginału!

Origami Cake
Tutorial krok po kroku

Jadalny brokat z żelatyny
Błyszcząca ozdoba tortu

Jadalne cekiny z żelatyny
Zaszalej z dekoracją!

Tartaletki cytrynowe
z lemon curd, białą czekoladą i bezą włoską

Rozpustne kruche mini tarty
Solony karmel i czekolada!

Jak upiec idealne makaroniki?
Makaroniki czekoladowo-laskowe Julii Jackiewicz

Musowy torcik kawowy
Pokryty polewą i zamszem jadalnym

Przepis na idealną bezę Pavlovą
przepis i wszystko co musisz wiedzieć

Jak robić ładne zdjęcia deserów?
Radzi Justyna Porowska

Zestawy akcesoriów do pieczenia i tortowania
Użyj kuponu “cakeitpl” żeby zapłacić mniej

Blog Cakeit.pl
Odwiedź nas i poznaj nowe przepisy i techniki
Otrzymasz dostęp do nowych wpisów przed ich oficjalną premierą.
Już nic Cię nie ominie. :)
Po zapisie wyślemy do Ciebie darmowy ebook "Tort od podstaw"!