 
			
		Połączenie nowoczesnej formy z klasyczną kombinacją smaków – mus z czarnej porzeczki, ganache porzeczkowo-czekoladowy oraz czekoladowa chrupka z nibsami.
 
			
		Połączenie nowoczesnej formy z klasyczną kombinacją smaków – mus z czarnej porzeczki, ganache porzeczkowo-czekoladowy oraz czekoladowa chrupka z nibsami.
 
			
		Kruche ciasto piernikowe, krem orzechowy, frużelina śliwkowa i polewa czekoladowa – przekonaj się, ze wegańskie desery są pyszne!
 
			
		Tort snickers to połączenie orzechowego biszkoptu, orzechowego kremu, karmelu i orzeszków. Sprawdź przepis Ady Lal (Ptiszu).
 
			
		Nowoczesna tarta laskowa z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocher to propozycja Wiktorii Kilar dla fanów orzechów.
 
			
		Idealne makaroniki to marzenie niejednego cukiernika. Jak je upiec? Przeczytaj szczegółowy tutorial napisany przez makaronikową ekspertkę.