Monoporcja financier
kawa, śliwka, prażony słonecznik
Cookie pizza w 3 smakach
pistacja / malina, orzech laskowy / karmel, orzech ziemny / czekolada
Monoporcje dynie
z musem karmelowym, brownie i praliną orzechową
Ptysie z kruszonką
kremem fistaszkowym i malinami
Monoporcje czekolada / wiśnie / joconde 2.0
biszkopt ze wzorem
Tartaletki pistacjowe z kremem malinowym
piękne i pyszne
Tartaletki crème brûlée
z malinami i miętą
Tort z arbuza
Owocowy tort nie tylko dla dzieci!
Tort bezowy z kremem hibiskusowym
i frużeliną z rabarbaru
Ciepłe lody w 3 smakach
porzeczka, cytryna, malina
Kokosowo-truskawkowy deser
w pucharku
Rolada bezowa
z kremem bezowym i limonką
Pistacjowe tiramisu
przepis, który pokochasz!
Kanapki bezowe
z kremem pistacjowym i konfiturą truskawkową
Wilgotna babka kokosowa
z serkiem kremowym i czekoladą
Ptysie serduszka
z porzeczkową pianką
Skrzynka z truskawkami
czekoladowy sernik z galaretką
Odlotowy tort z balonami
Oryginalna dekoracja z papieru waflowego
Bento Cake
z musem truskawkowym i żelką prosecco
Babeczki brownie, czekoladowy krem z chilli i…
dodatki wybierz sama (masz 3 opcje!)
Najlepszy domowy brokat jadalny
test 9 przepisów
Wegańskie piernikowe tartaletki orzechowe ze śliwkami
wspaniały deser, który nie smakuje jak wegański
Tort dacquoise
z kremem czekoladowym i wiśniami z amaretto
Pobierz darmowy ebook “Poradnik prezentowy dla cukierniczek”
59 propozycji prezentów + słodkie upominki DIY
6 książek cukierniczych dla ambitnych cukierniczek
Sprawdź która książka będzie idealna dla Ciebie.
Czekoladowy kubek kawy
czekoladowo-kawowa monoporcja z likierem
Obłędne monoporcje tiramisu
Namelaka kawowa, krem karmel/mascarpone, biszkopciki nasączone kawą i konfitura porzeczkowa.
Tort Snickers – Ada Lal (Ptiszu)
Biszkopt z orzechami ziemnymi, krem orzechowy, karmel, kremu o smaku solonego karmelu i orzeszki. Poezja!
Wszystko o mirror glaze (polewa lustrzana)
przepis + odpowiedzi na najczęstrze pytania
Mini tarty z kremem cytrynowym, jagodami i bezikami
letnie orzeźwienie na kruchym ciasteczku
Tarta cookie dough bez pieczenia
Masło orzechowe, ganache czekoladowe i banany
Donuty z cookie dough
Przepis na jadalne surowe ciasto
Kakaowe ptysie chałwa – porzeczka
musisz ich spróbować!
Porzeczkowy torcik musowy
z pieczonym kremem czekoladowym
Separatory do tortów
wszystko co musisz wiedzieć
Najlepsze ebooki cukiernicze
sprawdź co warto kupić
Ozdoby z papieru ryżowego na tort
dowiedz się jak je zrobić
Tarta laskowa
z karmelem daktylowo-orzechowym i polewą rocherpatyku
Egzotyczny tort bezowy
z kremem kokosowym i curdem mango-marakuja
Cakesicles bounty
Kokosowy batonik w czekoladzie na patyku
Zapisz się na newsletter
Odbierz darmowy ebook “Tort pod podstaw”
Tortowanie – podstawowe narzędzia
Sprawdź co warto kupić a czego nie
Jak złożyć idealnie prosty tort?
Tutorial krok po kroku.
Idealny sernik pistacjowy
Prosty i pyszny
Czekoladowo-wiśniowe monoporcje
na kruchym spodzie
Monoporcje delicje
Lepsze od oryginału!
Origami Cake
Tutorial krok po kroku
Jadalny brokat z żelatyny
Błyszcząca ozdoba tortu
Jadalne cekiny z żelatyny
Zaszalej z dekoracją!
Tartaletki cytrynowe
z lemon curd, białą czekoladą i bezą włoską
Rozpustne kruche mini tarty
Solony karmel i czekolada!
Jak upiec idealne makaroniki?
Makaroniki czekoladowo-laskowe Julii Jackiewicz
Musowy torcik kawowy
Pokryty polewą i zamszem jadalnym
Przepis na idealną bezę Pavlovą
przepis i wszystko co musisz wiedzieć
Jak robić ładne zdjęcia deserów?
Radzi Justyna Porowska
Zestawy akcesoriów do pieczenia i tortowania
Użyj kuponu “cakeitpl” żeby zapłacić mniej
Blog Cakeit.pl
Odwiedź nas i poznaj nowe przepisy i techniki
Otrzymasz dostęp do nowych wpisów przed ich oficjalną premierą.
Już nic Cię nie ominie. :)
Po zapisie wyślemy do Ciebie darmowy ebook "Tort od podstaw"!